Finns inte

Infinty ~ 3

Kategori: Infinity

Du står framför spegeln. Rakbladet är placerat i din högra hand och din vänstra tröjärm är uppdragen. Det kliar i fingrarna på dig, du vill göra det. Du vill. Viljan är förstark och du kan inte slå tillbaka. Du drar rakbladet flera gånger över överarmen. Du ser hur det först bara är ett streck som sedan fylls med blod som rinner ner längs din arm. Det känns bra, även ifall du har lovat att inte göra det igen. Men det är svårt att hålla något man inte kan klara sig utan.
     Du grips av panik när tanken slår dig. Ni ska ta spruta vecka sex och det kommer inte att hinna läka innan dess. Du biter dig hårt i läppen på grund att du är en idiot. Du kan knappt tänka själv. Du tar ett blött papper och pressar det mot överarmen för att kyla ner överarmen. Det bränner. Men det är ändå en skön känsla som finns där. Egentligen förstår du inte hur smärta kan hålla dig i schack. Så att du inte går längre. Men egentligen så vill du testa. Testa hur det känns att dö. Men du vill inte lämna dina vänner, din familj. Granit, Dobby och Wiggo.
Du vill inte vara egoistisk. Men dt är du i alla fall, du vill egentligen vara tyst, ha dina problem för dig själv. Men du kan inte. Du är svag och klen, kan inte lösa ett litet problem på egen hand. Känslan av hopplöshet. Du är ful, ingen vill ha dig. Ingen vill ha en tjej med små grisögon, läppar som knappt syns.
     Såren som nu träder din överarm. Det känns som att det är du. Det känns som du inte vill sluta. Du tycker att det passar. Det är det som gör dig. Det är ärren som har skapat dig. Ärren som har gjort dig till den du är. Även ifall det är du så vågar du knappt gå i t-shirt, rädd för att folk ska stirra på dina armar. Börja viska om dig. Fast när den tanken kommer så kommer en annan tanke upp. Klart att ingen kollar på dig. Du syns inte. Du är osynlig. Ingen skulle ens märka ifall du var borta. De kanske skulle märka att det var lite tommare. Men ingenting annat. Du är bara ett objekt, ett som bara är med. En detalj som knappt syns. Men det syns när den är borta. Antalet ändras, dina åsikter finns inte.


Kommentarer

  • Sarah säger:

    Dumma vackra underbara människa. <3

    Svar: Söt du är. <3
    finnsinte.blogg.se

    2013-01-15 | 17:22:30
    Bloggadress: http://rosarah.blogg.se
  • Lelin säger:

    Sniff.. Dör du dör jag. <3

    Svar: <3
    finnsinte.blogg.se

    2013-01-16 | 00:19:49
  • Fanny säger:

    Åh, så fina noveller! ♥

    Svar: Tack. <3
    finnsinte.blogg.se

    2013-01-16 | 08:20:58
  • Elina säger:

    Borde också skaffa en sån här blogg. :)

    Svar: Gör det du. ^^
    finnsinte.blogg.se

    2013-01-16 | 20:16:42
    Bloggadress: http://www.vargflicka.blogg.se
  • Savannah säger:

    Åh, jag blir sjukt berörd av detta. Otroligt bra skrivet.

    Svar: Åh, tack.
    finnsinte.blogg.se

    2013-01-20 | 18:20:25
    Bloggadress: http://savannahb.blogg.se/
  • Linnéa Olsson säger:

    Jag vet att jag inte känner dig, inte vet hur du mår på riktigt men vill bara säga att ingen ska behöva må så dåligt. Ingen ska behöva längta efter döden. Ingen ska behöva känna ett behov att skada sig själv. Ingen ska behöva känna sig osynlig. Ingen. Kämpa Sandra, jag ser dig och jag vill inte vara med om att få höra att ännu en person valt att göra slut på sitt eget liv.

    Svar: Du kände ju mig förut. Men tack i alla fall.
    finnsinte.blogg.se

    2013-01-22 | 20:50:15
    Bloggadress: http://mylifeaslinnea.blogg.se/

Kommentera inlägget här: