Finns inte

Robin ~ 1

Kategori: Robin

Hej, jag heter Robin. Jag är femton år och är homosexuell, jag har aldrig riktigt vågat komma ut, alla på min skola är så trångsynta. Jag har funderat på att komma ut ur garderoben och jag har varit nära på att säga det flera gånger, men jag har alltid blivit hindrar av mig själv, för att jag är så himla dum i huvudet. Hur svårt kan det vara att säga några få ord? ”Jag är bög”, det borde inte vara så svårt. Men då man ser hur andra på min skola blir behandlade, då vill man inte. Dock så vill jag att alla ska ha samma rättigheter, men det slutar alltid med ett någon såras. Jag vill visa mig stark, att jag klarar av att vara mig själv. Men någonting stoppar mig, jävlar vad jag upprepar mig hela tiden… 

Robin satt nere vid stranden och grävde ned fötterna i sanden, han väntade inte på att någonting skulle hända, han bara satt där. Det var sista dagen på sommarlovet och han skulle börja nian. Under sommarlovet så hade han inte gjort någonting annat än att sitta vid datorn, vara ute vid sommarstugan och badat några gånger. Han drog ett djupt andetag. Det doftade… sjö. Inte hav, som skulle ha varit mycket, mycket mysigare. Han såg ned på boken som låg i sanden bredvid honom. Liftarens guide till galaxen. En utav världens bästa böcker, enligt honom själv förstås.

Den kvällen, innan skolan, då låg han vaken och stirrade upp i taket, olika scenarier spelades upp i hans huvud. Han ville verkligen komma ut för sina vänner. Han antog att de inte skulle reagera så kraftigt som han själv föreställde sig allting. Men tänk ifall de faktiskt reagerade precis så som han tänkt? Att de skulle lämna honom ensam och allt det där? Han skakade på huvudet och vred på sig. Täcket hade börjat fastna mot hans kropp och hans kanin Stampe grävde i plasten på buren och gjorde Robin rent utsagt galen, han försökte ju fan sova, eller ja… Försökte och försökte, han ville sova men kunde inte. Han vände irriterat på täcket och lät det ena benet vara utanför. Det var skönt att känna den svala ytan av täcket mot kroppen. Det gjorde honom mycket mer avslappnad, för värmen gjorde honom på något sätt stressad, samt att han inte ville lukta svett imorgon, han skulle ju tillbaka till skolan, vilket var det minsta han ville. Han ville inte träffa sina ”vänner” som han inte hade träffat under hela sommarlovet, han ville vara med sina riktiga vänner, sin släkt och sin familj. De respekterade honom och lät honom vara den han var. De respekterade honom och lät honom vara tillsammans med precis vem han ville och det gjorde honom så sjukt glad, för innan han hade kommit ut för sin familj så hade han varit väldigt rädd. Tänk ifall de skulle ha slängt ut honom? Någon timme senare så avtog hans tankar och han somnade utan problem.

Nästa morgon så vaknade han med en extrem huvudvärk, han borde verkligen inte ha varit uppe så länge som han hade varit, han hade nämligen somnat lite innan fyra och vad var klockan nu. Sju? Halv åtta kanske? Han kastade en blick på klockan, jo. Halv åtta. Han drog av täcket ifrån kroppen och såg ned på sina bleka ben. Han hade nog behövt sola mer än vad han hade gjort, men då han hade varit ute hade han nästan alltid haft långärmat och långbyxor, han var en sådan person som inte gillade att använda shorts och sådant, förutom då man ska bada.
 
        Bilden är ifrån google.

Jag kan verkligen inte avsluta berättelser!

Kategori: Allmänt

Allvarligt talat, jag kan verkligen inte. Hur svårt kan det vara? :( 
 
Jag har i alla fall börjat på ytterligare en ny berättelse, haha. Jag tänkte lägga upp lite grann ikväll.
Bara så att ni vet så skulle det inte göra någonting ifall ni lämnade någon kommentar eller så, kanske lite konstruktiv kritik eller bara säga att det är bra? Jag skulle förmodligen bli mer motiverad till att skriva då! (:
 
Så nu kommer frågan, vilken berättesle ska jag fortsätta på, vilken tycker ni är bäst?
 
 
Bilden är ifrån weheartit
 
 

SPEEDPAINT ~

Kategori: Allmänt

 
 
SPEEDPAINT: http://youtu.be/uy96rKGVOOs
 

Rädd ~

Kategori: Allmänt

 En kille på min skola går och håller sig för hjärtat, det känns ganska läskigt. Tänk ifall han dör?

Creepy ~

Kategori: Allmänt

 
 
 

Påbörjat porträtt ~

Kategori: Teckningar

 

Krut ~

Kategori: Teckningar

 

Micromannen ~

Kategori: Teckningar

 

Vad vill ni?

Kategori: Allmänt

Vilken av berättelserna ska jag fortsätta skriva på tycker ni?
Tycker ni att jag ska skriva kortare inlägg och skriva oftare eller skriva så som jag skriver nu och mer sällan?
Skulle ni vilja ha mer bilder som jag har fotat och ritat? Så att det blir mindre påfrestande?